More about me here


Heyyy babeyhhh, welcom to my blog. Iam Ain Lea and currently 13 years old. I the yougest of 3 siblongs. I got perfect score in Ujian Peperiksaan Sekolah Rendah (UPSR) and that time I study at SK Senai Utama on 2010. I make my parents, teachers and friends proud of me. I not well speak english so we continue with malay version. Walau saya anak melayu, tetapi bila menduduki peperiksaan selalunya akan mendapat B+ sahaja dan ia sangat memalukan. 

Saya seorang yang pemalu walaupun muka saya ni kelihatan petah berkata-kata. Hanya mampu meluahkan perasaan di dalam hati. Tidak berani untuk berkongsi rahsia bersama sesiapa sahaja, termasuk rakan saya sendiri. Bukan ape, kata hati tidak mengizinkan dan berkata "mungkin rahsia awak akan terbocor" Kadang-kadang apa yang saya buat setiap hari tidak tercatat didalam minda saya sendiri. Apakan daya minda ni berat sangat untuk menyimpan segala maklumat dan informasi. 

Lahir daripada keluarga yang serba sederhana. Kematian ayah saya telah membuat saya lebih bersemangat untuk meneruskan kehidupan tanpa seorang bapa. Ibu saya seorang yang tabah untuk menjalani kehidupan sehingga sekarang. Walaupun, kadang-kadang perangai saya agak nakal tapi dia tetap akan memberi segala yang saya mahu. My 
one and only, mama 

I love to eating eating and eating. I like to update my blog when I want to share my life or random. Other, I like to facebooking, tweet, rebloging, also Iam a shopaholic. Jyeahh, memang tak dinafikan. Saya begitu, orang yang mengenali saya, faham akan hidup saya sendiri. Terima kasih kerana memanhami saya. 

I love to do :
:) vacation with my family 
:) eating chocolates, cupcakes and other cute food LOL
:) watch movie like romance, horror and others
:) hangout with my bestfriends
:) update tweet everytime and everywhere with blackberry 
:) buy cute stuff either expensive or cheap 

More to know me here :

:( Facebook Ain Lea
:( Twitter @ainlea
:( ainlea.tumbr.com
:( Formspring Ainvanillaoreo 

Best viewed with google chrome :)